Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağız münakaşası yapmak

Rüyada ağız münakaşası yapmak

Rüyada ağız münakaşası yapmak ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına, özel hayatında mutlu olacağına, işlerin rast gideceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına inanılır.

Rüyada ağız münakaşası yapmak gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz sayesinde birçok fırsatı aynı anda eğerlendirebilirsiniz.

Rüyada ağız münakaşası yapmak aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına delalet eder.

Rüyada ağız münakaşası etmek neşesinin yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına tabir olunur.

Rüyada biriyle münakaşa etmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada arkadaşla münakaşa etmek işlerinin çok iyi olacağına, işlerin günden güne artacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine inanılır.

Rüyada birisiyle münakaşa etmek yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına tabir olunur.

Rüyada düşmanla münakaşa etmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada münakaşa ettiğini görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşiyle münakaşa etmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments