Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağızda aft görmek

Rüyada ağızda aft görmek

Rüyada ağızda aft görmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada ağızda aft gördüyseniz:

  • Gereksiz memnuniyetsizliklerle kendi içinizi karartıyorsunuz.

Rüyada ağızda aft görmek mutluluk ve başarı getireceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada ağız içinde kan görmek kırgınlıkların geçeceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşınla ağız dalaşı yapmak emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Rüyada ağızda kırık diş görmek yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağız öpmek her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, bir hastalığa maruz kalacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa yorulur.

Rüyada ağızda çamur görmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına delalet eder.

Rüyada ağız dolusu iğne görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına rivayet eder.

Rüyada ağıza üflemek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments