Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağızda göz görmek

Rüyada ağızda göz görmek

Rüyada ağızda göz görmek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, insanlara küsüleceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine delalet eder.

Rüyada ağızda göz gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşmeli, yeni kişilerle tanışmalı, daha önce denemediğiniz şeyler denemelisiniz.

Rüyada ağızda göz görmek kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine delalet eder.

Rüyada birisiyle ağız dalaşı yapmak işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin duracağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağız ve diş görmek geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına işaret eder.

Rüyada ağız münakaşası etmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ağızda jilet görmek galibiyetlerinin artacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadınla ağız kavgası yapmak başına türlü işler geleceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ağız içinde yara görmek geçici olarak rahatsızlanacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine işarettir.

Rüyada ağızda solucan görmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments