Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok balon görmek

Rüyada çok balon görmek

Rüyada çok balon görmek dertlerinin günden güne artacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına alamet eder.

Rüyada çok balon gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şanslı olmakla beraber karşı cinsi istismar etmeye eğilimli olabilirsiniz.

Rüyada balonda uçtuğunu görmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada renkli balonlar görmek sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada sepetli balon görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kırmızı balon görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada balona bindiğini görmek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, para sıkıntısının olmayacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada balon şişiren birini görmek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada balon şişirdiğini görmek toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine inanılır.

Rüyada uçan balon görmek toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments