Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balonla oynadığını görmek

Rüyada balonla oynadığını görmek

Rüyada balonla oynadığını görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada balonla oynadığını gördüyseniz:

  • Bitmek üzere olan ya da bitmiş gözüyle baktığınız işlerin aniden bozulabilir.

Rüyada balonla oynadığını görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına işarettir.

Rüyada uçan balonla uçmak sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına alamet etmektedir.

Rüyada balonda uçmak gıybet edeceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına delalet eder.

Rüyada balon şişirmek sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, işlerinin kötüye gideceğine rivayet eder.

Rüyada renkli balon görmek bazen istemediği şeyler yapacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde balon görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine işaret eder.

Rüyada içi su dolu balon görmek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, galibiyetlerinin artacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada balonu patlatmak daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments