Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balon uçmak

Rüyada balon uçmak

Rüyada balon uçmak kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada balon uçmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine kulak vermelisiniz.

Rüyada balonla uçmak kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada balonda uçmak anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balon üstünde uçmak hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada balona binip uçmak daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan balonla uçmak kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada balona tutunup uçmak zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada balonun içinde uçmak elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, ruhunu güzelleştireceğine delalet eder.

Rüyada balon içinde uçmak ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments