Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balon yapmak

Rüyada balon yapmak

Rüyada balon yapmak alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, işlerinin kolaylaşacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, adının ülke dışında yayılacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına işarettir.

Rüyada balon yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yavaşlamanız gerektiğini düşünüyorsanız, gaza basmaktan vazgeçmelisiniz.

Rüyada balon yapmak atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, el açmayacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulur.

Rüyada baloncuk yapmak şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük balon görmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan balonla uçmak sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renkli balon görmek özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada rengarenk uçan balonlar görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına inanılır.

Rüyada kırmızı beyaz balon görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, farklı kişilerle tanışacağına alamet eder.

Rüyada kirmizi balon görmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments