Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağız silmek

Rüyada ağız silmek

Rüyada ağız silmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, huzurunu kaybedeceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına alamet eder.

Rüyada ağız silmek gördüyseniz:

  • Eğlendiğiniz şeyleri karlı işlere dönüştürmek için gerekli her şeye sahipsiniz.

Rüyada ağız silmek çok büyük kazanç elde edeceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağız kokmak kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, süzüleceğine, ağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağız dolusu kan kusmak yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ağızda balgam görmek kimden akıl soracağına, işlerin bozulacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağız dolusu tükürmek uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki ağız görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada ağız tartışması yapmak işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine rivayet eder.

Rüyada ağız yarası görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, büyük maddi kayıp verileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments