Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki ağız görmek

Rüyada iki ağız görmek

Rüyada iki ağız görmek canının sağ olacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına tabir olunur.

Rüyada iki ağız gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, sadakatinizi gösterme şansı bulabilir veya belli konularda anlaşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada ağızda çiğ et görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağızda kurt görmek çaresiz ve yalnız kalacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağızda göz görmek rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına, birikiminin artacağına tabir olunur.

Rüyada ağız dolusu tükürmek kavgalı durumların nihayete ereceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine işarettir.

Rüyada ağızda tuz görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağız öpmek başarı ve zafer kazanacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına delalet eder.

Rüyada ağızda fare görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada ağızda kaka görmek zor zamanlar yaşanacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments