Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ballı lokma görmek

Rüyada ballı lokma görmek

Rüyada ballı lokma görmek kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, anlaşmazlıkların biteceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, mutluluktan havalara uçacağına tabir olunur.

Rüyada ballı lokma gördüyseniz:

  • Maddi konularda tanıdığınız bir kişiden bir teklif alabilirsiniz.

Rüyada ballı lokma görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine delalettir.

Rüyada lokma dağıtmak tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada lokma yapmak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağızda lokma görmek iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lokma tatlısı yaptığını görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir lokma ekmek yemek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada hızır lokması görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şerbetli lokma görmek yaşadığı stresin biteceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments