Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ballı incir görmek

Rüyada ballı incir görmek

Rüyada ballı incir görmek düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ballı incir gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor durumlar veya dalgalı hareketler içinde olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada ballı incir görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına işarettir.

Rüyada ballı incir yemek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, aile saadetinin artacağına, borçlanacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birine incir yedirmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına inanılır.

Rüyada incir yaprağı toplamak bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, gelir kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada dalından koparıp incir yemek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara incir toplamak yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada incir yediğini görmek uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada dalında incir görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, dolayısıyla geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments