Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan uçmak

Rüyada balkondan uçmak

Rüyada balkondan uçmak parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, yokluk çekeceğine, imkânlarının da genişleyeceğine, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, başarıdan başarıya koşacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına inanılır.

Rüyada balkondan uçmak gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirecek potansiyel söz konusu, yeteneklerinizi göstermelisiniz.

Rüyada balkondan uçmak zor ve stresli günler geçireceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada balkondan atlamaya kalkmak askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine alamet eder.

Rüyada balkonu süpürmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına delalet eder.

Rüyada balkonun uçtuğunu görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada evin balkonunda mezar görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını balkonda görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini balkondan düşerken görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada birini balkondan itmek huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments