Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkonun uçtuğunu görmek

Rüyada balkonun uçtuğunu görmek

Rüyada balkonun uçtuğunu görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, aksiliklerin son bulacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına, tartışma yaşayacağına delalettir.

Rüyada balkonun uçtuğunu gördüyseniz:

  • Verilecek sözler faydalı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada balkonun uçtuğunu görmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, hasret çekenlerin buluşacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek balkona çıkmak oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada kedinin balkondan atladığını görmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Rüyada balkona halı asmak büyük savaşların yaşanacağına, kederlerinin son bulacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine rivayet eder.

Rüyada balkonun çökmesini görmek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkonda uyuduğunu görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada balkondan indiğini görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya rivayet eder.

Rüyada bebeği balkondan düşürmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments