Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereden seslenmek

Rüyada pencereden seslenmek

Rüyada pencereden seslenmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada pencereden seslenmek gördüyseniz:

  • Olaylar daha az korkutucu olmaya başlıyor.

Rüyada pencereden seslenmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada seslendiğini görmek onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına işarettir.

Rüyada oğluna seslenmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün seslendiğini duymak gözyaşına boğulacağına, düze çıkacağına, yenileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin sana seslendiğini duymak güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına inanılır.

Rüyada sevgiliye seslenmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğa seslenmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babaya seslenmek yeni bir eve taşınılacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments