Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan inmek

Rüyada balkondan inmek

Rüyada balkondan inmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, bol muhabbette olacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkondan inmek gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işleriniz var.

Rüyada balkondan aşağı inmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada balkondan iple inmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkondan inmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına rivayet eder.

Rüyada dik yokuştan inmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada halatla inmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, tazeleneceğine, günahkâr olacağına alamet eder.

Rüyada yokuş aşağı hızla inmek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine yorulur.

Rüyada inme inmek hidayete ermeyi de başaracağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına alamet eder.

Rüyada apartmandan inmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, iyi günler yaşayacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments