Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inme inmek

Rüyada inme inmek

Rüyada inme inmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada inme inmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz birisinden biraz uzak kalıyorsunuz.

Rüyada inme inmek alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada merdivenden inmeye çalışmak deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatıdan inmeye çalışmak tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan inmeye çalışmak mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine inanılır.

Rüyada yüksek yerden inmeye çalışmak sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalettir.

Rüyada yüksekten inmeye korkmak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada merdivenden inmeye korkmak sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments