Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan iple inmek

Rüyada balkondan iple inmek

Rüyada balkondan iple inmek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkondan iple inmek gördüyseniz:

  • Rahatlamaya çalışın.

Rüyada balkondan iple inmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, mal mülk edineceğine, iş hayatında zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada balkondan aşağı inmek sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkondan inmek haksızlığa uğrayacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada iple yüksekten inmek çok büyük kazançlara sahip olacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işarettir.

Rüyada iple kuyuya inmek daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine işaret eder.

Rüyada iple binadan inmek sevinç dolu haberler alacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına tabir olunur.

Rüyada yüksekten iple inmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ipten inmek önemli yerlere geleceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments