Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan indiğini görmek

Rüyada balkondan indiğini görmek

Rüyada balkondan indiğini görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, çok zengin olacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına inanılır.

Rüyada balkondan indiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kararsızlıklarına veya belirsizliklere rağmen planlarınızı uygulamayı sürdürmelisiniz.

Rüyada balkondan indiğini görmek öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine işarettir.

Rüyada bulutların yere indiğini görmek yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine delalettir.

Rüyada melek indiğini görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Rüyada pantolon indirmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, borcunun çok olacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir merdivenden indiğini görmek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan indiğini görmek zorlanacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuranı kerim indiğini görmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gemiyi suya indirmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına, zorlukları atlatacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments