Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı kerim indiğini görmek

Rüyada kuranı kerim indiğini görmek

Rüyada kuranı kerim indiğini görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuranı kerim indiğini gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kuranı kerim indiğini görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuran indiğini görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine işaret eder.

Rüyada kuranı kerim sayfalarını toplamak işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, zorlukların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada kuranı kerimin yazılarının silindiğini görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, sahip olduğu nimetin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi taşımak kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, talihin yüze güleceğine delalettir.

Rüyada kuranı kerimi kaybetmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, ona göre davranacağına, vefakar bir insan olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimin konuştuğunu görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada hediye kuranı kerim almak ancak yılmayacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, maddi güç elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments