Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan geçmek

Rüyada balkondan geçmek

Rüyada balkondan geçmek bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkondan geçmek gördüyseniz:

  • İhmalkarlığınız maddi kayıplara neden olabileceği gibi olası kazançları kaçırmanızla da sonuçlanabilir.

Rüyada balkondan geçmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada balkondan balkona geçmek çarelere kavuşacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunu balkondan düşürmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunu balkondan düşerken görmek uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada balkona çıkmak sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine işaret eder.

Rüyada balkonda telefonla konuşmak çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada balkondan birini atmak evliliğinde mutlu olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek balkona çıkmak dönmeyen şansın artık döneceğine, keyifli sohbetler edeceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments