Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan balkona geçmek

Rüyada balkondan balkona geçmek

Rüyada balkondan balkona geçmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan balkona geçmek gördüyseniz:

  • Kıskanç olmayın, aşk konularında kıskançlıktan kaçının.

Rüyada balkondan balkona geçmek uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada balkondan geçmek hayallerin gerçekleşeceğine, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkonda yemek yemek her şeyin iyiye doğru gideceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada balkondan sallanmak eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hortumla balkon yıkamak ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına işaret eder.

Rüyada balkonda saklanmak iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada ev balkonu görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi balkonda görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments