Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan birini atmak

Rüyada balkondan birini atmak

Rüyada balkondan birini atmak bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, gereken sabrı göstereceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine, çok iyi giden işlerin duracağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada balkondan birini atmak gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleri veya ortaklıklara girmeniz durumunda duygusal ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Rüyada balkondan eşya atmak işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına delalet eder.

Rüyada balkondan çöp atmak eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına, zarara gireceğine delalettir.

Rüyada balkondan birşey atmak işine dört elle sarılacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada balkondan birini atmak istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada kediyi balkondan atmak onları koruyup kollayacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanı balkondan atmak bereketin ve verimin hâkim olacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya yorulmaktadır.

Rüyada kendini balkondan atmak gönülsüzce bir yere gideceğinize, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, geçim kaygısı duymayacağına rivayet eder.

Rüyada balkondan atmak kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, bahtının açık olacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments