Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkonda telefonla konuşmak

Rüyada balkonda telefonla konuşmak

Rüyada balkonda telefonla konuşmak spora başlayacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, dertleri biteceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına işarettir.

Rüyada balkonda telefonla konuşmak gördüyseniz:

  • İlerleme sağlamak istediğiniz konularda başarılı olmak için çok çalışıyorsunuz.

Rüyada balkonda telefonla konuşmak kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkonda konuşmak aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine işaret eder.

Rüyada bayanla telefonda konuşmak çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş babayla telefonla konuşmak kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, umutlarının da tükeneceğine işaret eder.

Rüyada ölü biriyle telefonda konuşmak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine işaret eder.

Rüyada ölü biriyle telefonla konuşmak işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına işaret eder.

Rüyada eski patronla telefonda konuşmak borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, eksiklerinin farkına varacağına delalettir.

Rüyada iş arkadaşıyla telefonda konuşmak firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, yeni bir yol çizileceğine, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments