Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağız içinde kan görmek

Rüyada ağız içinde kan görmek

Rüyada ağız içinde kan görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, kazancın katbekat artacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, hayırlı bir eşe inanılır.

Rüyada ağız içinde kan gördüyseniz:

  • Uzaktan gelecek bir kişi aniden yaşamınızı değiştirecek.

Rüyada ağız içinde kan görmek daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağız dolusu kan görmek ayıplı yolara sapacağına, zenginliği bulacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına alamet eder.

Rüyada ağız dolusu kan kusmak çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına işarettir.

Rüyada ağızda kan görmek kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, ana baba dualarının alınacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına işarettir.

Rüyada ağız dolusu kan tükürmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağız içinde kıl görmek güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına rivayet eder.

Rüyada ağız içinde yara görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, ters giden durumların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağız içinde saç görmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments