Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın üstüne çiçek dikmek

Rüyada mezarın üstüne çiçek dikmek

Rüyada mezarın üstüne çiçek dikmek uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına yorulur.

Rüyada mezarın üstüne çiçek dikmek gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde gerekli değişiklikleri yapmalısınız.

Rüyada mezarın üstüne çiçek dikmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar üstüne çiçek dikmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta çiçek dikmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezara çiçek dikmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığa çiçek dikmek istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, zarara uğrayacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına alamet eder.

Rüyada mezarlıgın üstüne yatmak duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar üstüne düşmek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına inanılır.

Rüyada mezarın üstüne su dökmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments