Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkonda çiçekler görmek

Rüyada balkonda çiçekler görmek

Rüyada balkonda çiçekler görmek kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına, maddi olarak güç kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkonda çiçekler gördüyseniz:

  • Ne yapacaksanız, düşünmeyi bırakıp harekete geçmelisiniz.

Rüyada evin balkonunda çiçek görmek yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, konferans ve seminerlere katılacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkona çiçek dikmek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiçekli balkon görmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkonda çiçekler görmek doyasıya sefasını süreceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada balkon onarmak işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, maddi konuda zayıflayacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkonun yandığını görmek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada balkonda komşu görmek ayağının tökezlemeyeceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan geçmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments