Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkon tamir etmek

Rüyada balkon tamir etmek

Rüyada balkon tamir etmek elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, dinine bağlı kalacağına, kazançların artacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkon tamir etmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirlerine gereğinden fazla önem vermeniz seçenekleri azaltabilir, bunu akılda tutarak yol almakta fayda var.

Rüyada balkon tamir etmek istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine yorulur.

Rüyada ev tamir ettiğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, bazı konularda konuşulacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözlük tamir ettirmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada tamirci olmak onların bir dediğini iki etmeyeceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada telefon tamir ettirmek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, yeni işler alacağına işaret eder.

Rüyada motor tamir etmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına tabir olunur.

Rüyada cami tamiri görmek zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada otobüs tamir etmek sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments