Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkon süpürmek

Rüyada balkon süpürmek

Rüyada balkon süpürmek zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada balkon süpürmek gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerin, romantik gelişmelerin veya yeni aşkların ön plana çıktığı bir aya başlıyorsunuz.

Rüyada balkon süpürmek iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine delalettir.

Rüyada balkonu süpürmek huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, yeni mekânlara gireceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına delalettir.

Rüyada toprak süpürdüğünü görmek kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine işaret eder.

Rüyada dükkanın önünü süpürmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına alamet eder.

Rüyada annenin evini süpürmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına alamet eder.

Rüyada dökülmüş yaprakları süpürmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasını evini süpürmek rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına tabir olunur.

Rüyada tozlu halıyı süpürmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments