Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tozlu halıyı süpürmek

Rüyada tozlu halıyı süpürmek

Rüyada tozlu halıyı süpürmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına işarettir.

Rüyada tozlu halıyı süpürmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren ilişki ya da iş birliklerinizle ilgili tartışmalara yeni bir gözle bakmanız veya yeni yaklaşımlar getirmeniz gerekebilir.

Rüyada tozlu halı süpürmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tozlu halıyı süpürmek malının ve gelirinin çoğalacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evdeki tozları süpürmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına delalettir.

Rüyada evin tozunu süpürmek manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına inanılır.

Rüyada tozlu yeri süpürmek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada tozu süpürmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine işarettir.

Rüyada toz süpürdüğünü görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tozlu ev süpürmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments