Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkon çökmek

Rüyada balkon çökmek

Rüyada balkon çökmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkon çökmek gördüyseniz:

  • Mevcut bir sorun görmezden gelmeniz nedeniyle büyüyebilir.

Rüyada balkon çökmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin çatısı çökmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, dualarının karşılığını alacağına rivayet eder.

Rüyada diz üstü çökmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, kendisini eve kapatacağına, insanları kıracağına, üzeceğine delalet etmektedir.

Rüyada önünde diz çökmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, zengin bir hayat süreceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına yorulur.

Rüyada üstüne çökmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına alamet eder.

Rüyada kendi evinin balkonunu görmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada balkona atlamak hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkondan indiğini görmek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments