Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçağın üstüne binmek

Rüyada uçağın üstüne binmek

Rüyada uçağın üstüne binmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, geçiminin güçleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçağın üstüne binmek gördüyseniz:

  • Toplum içinde yıkıp, devireceğiniz şeylerle başkalarına da zarar verebilirsiniz.

Rüyada uçağın üstüne binmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine delalettir.

Rüyada üstüne uçak düştüğünü görmek iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinin üstüne uçak düştüğünü görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada öküzün üstüne binmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, bunun için sabırsızlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada devenin üstüne binmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına alamet eder.

Rüyada balığın üstüne binmek mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına işarettir.

Rüyada yunus balığının üstüne binmek haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, huzurunun bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyun üstüne binmek düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments