Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balığın üstüne binmek

Rüyada balığın üstüne binmek

Rüyada balığın üstüne binmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, büyük kazançlar getireceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada balığın üstüne binmek gördüyseniz:

  • Sağduyulu olmanız önerilerinizin dikkate alınmasını sağlayabilir.

Rüyada balığın üstüne binmek yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yunus balığının üstüne binmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanın üstüne binmek ekmeksiz kalacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, ileriye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devenin üstüne binmek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, malların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğanın üstüne binmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına alamet eder.

Rüyada köpeğin üstüne binmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada koçun üstüne binmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin üstüne binmek kalabalık günler geçirileceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments