Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balinaya binmek

Rüyada balinaya binmek

Rüyada balinaya binmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, hak yolunu tutacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada balinaya binmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da yaratıcı aktivitelerdeki gayretleriniz size sağnak yağış modunda geri dönüyor.

Rüyada balinanın üstüne binmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işarettir.

Rüyada balinaya binmek ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine tabir olunur.

Rüyada balinayla konuşmak el açmayacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına işaret eder.

Rüyada evde balina görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz balina görmek işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine yorulur.

Rüyada havuzun içinde balina görmek yetkili bir göreve atanacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz balina yavrusu görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, insanların alım gücünün azalacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz ve balina görmek işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments