Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balinanın uçtuğunu görmek

Rüyada balinanın uçtuğunu görmek

Rüyada balinanın uçtuğunu görmek güzel günler yaşayacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada balinanın uçtuğunu gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biten olaylara aşırı tepkiler verebilirsiniz.

Rüyada uçan balina görmek çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına işaret eder.

Rüyada balinanın uçtuğunu görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada balina saldırısı görmek belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada balina ölüsü görmek başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, elini haramdan uzak tutacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine delalet eder.

Rüyada balinanın karaya vurduğunu görmek yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada balina görmek dertlerinin biteceğine, düşünceli ve dalgın olacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada balinanın doğurduğunu görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü balina görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments