Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balina görmek

Rüyada balina görmek

Rüyada balina görmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada balina gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimselerin size karşı olan tutumlarını gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada büyük balina görmek gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada büyük beyaz balina görmek kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada balina görmek ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada balina tarafından yutulmak keyfinin kaçacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına inanılır.

Rüyada balina ve yavrusunu görmek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyıya vurmuş balina görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuzda yüzen balina görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada yüzen balina görmek kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments