Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balinanın doğurduğunu görmek

Rüyada balinanın doğurduğunu görmek

Rüyada balinanın doğurduğunu görmek geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada balinanın doğurduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir konuya veya maceraya gereğinden fazla enerji harcamış olabilirsiniz.

Rüyada balinanın doğurduğunu görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş balina görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, bazı konularda konuşulacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına işaret eder.

Rüyada balina resmi görmek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, yaklaşan güzel günlere, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine alamet eder.

Rüyada denizde yüzen balina görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah balina görmek kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada balina olmak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına inanılır.

Rüyada balinanın yüzdüğünü görmek kâbus gibi günlerin geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına rivayet eder.

Rüyada balina kesmek ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments