Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balina saldırısı görmek

Rüyada balina saldırısı görmek

Rüyada balina saldırısı görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına yorulur.

Rüyada balina saldırısı gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle daha kolay anlaşabilirsiniz.

Rüyada balina saldırısı görmek geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada balina yavrusu görmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük beyaz balina görmek kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek balığı ve balina görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, işlerini düzene sokacağına delalet eder.

Rüyada balinanın yuttuğunu görmek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, ailesini hem gururlandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada balina beslemek söz ve yetki sahibi olacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada balina kuyruğu görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına işaret eder.

Rüyada balina olmak herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments