Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan balina görmek

Rüyada uçan balina görmek

Rüyada uçan balina görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, işlerinin günden güne azalacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ekonomik olarak kalkınacağına, kimseyle konuşmayacağına, yani babasına benzeyeceğine delalet eder.

Rüyada uçan balina gördüyseniz:

  • Daha çok maddi değerler taşıyan konuları ön plana alacaksınız.

Rüyada balinanın uçtuğunu görmek deşarj olacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine işaret eder.

Rüyada uçan balina görmek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada büyük bir balina görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada balina dişi görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada balina yakalamak hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, maddi olanaklarının artacağına inanılır.

Rüyada siyah balina görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine işaret eder.

Rüyada balina sesi duymak kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına delalet eder.

Rüyada balina kurtarmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments