Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balıklarla dolu nehir görmek

Rüyada balıklarla dolu nehir görmek

Rüyada balıklarla dolu nehir görmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada balıklarla dolu nehir gördüyseniz:

  • Kararsızlıklarınız veya belirsizlikler ilerlemenizi engelleyebilir.

Rüyada balıklarla dolu nehir görmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada nehirde balık yakalamak geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına işarettir.

Rüyada nehirde balık tutmak ayaklandıracağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada nehirde balık görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına işaret eder.

Rüyada nehirden balık tutmak çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına işarettir.

Rüyada nehir balık görmek anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada balıklı nehir görmek kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, iyilik görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada nehirde büyük balık görmek işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments