Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balıklı nehir görmek

Rüyada balıklı nehir görmek

Rüyada balıklı nehir görmek ticari faaliyetlerinin artacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada balıklı nehir gördüyseniz:

  • Birbirine zıt olan şeyleri bir araya getirebilirsiniz.

Rüyada nehir balık görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada nehir ve balık görmek ömrü boyunca mutlu olacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada nehirde yüzen balıklar görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nehirde balık yakalamak bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada nehir içinde balık görmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, iş öğreneceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada nehirde büyük balık görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına delalet eder.

Rüyada nehirden balık yakalamak düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine tabir olunur.

Rüyada balıklı nehir görmek önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments