Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehirde balık yakalamak

Rüyada nehirde balık yakalamak

Rüyada nehirde balık yakalamak zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada nehirde balık yakalamak gördüyseniz:

  • Özel sırlarınızı paylaşırsanız, iyi niyetinizi kötü kullanabilecek kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada nehirde balık yakalamak sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına işarettir.

Rüyada nehirden balık yakalamak kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada nehirde balıklarla yüzmek kısmetli kapıların açılacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada balıklarla dolu nehir görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, hükmünün geçmeyeceğine delalettir.

Rüyada nehirde balık tutmak tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine işarettir.

Rüyada nehirde balık görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada nehirde büyük balık görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada nehir ve balık görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, küslüklerin biteceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments