Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehir balık görmek

Rüyada nehir balık görmek

Rüyada nehir balık görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, hayırlı işlere girişileceğine, saygınlığa işaret eder.

Rüyada nehir balık gördüyseniz:

  • Bazı kişiler söylenenleri veya söz verilen şeyleri tamamen unutmuşçasına hareket edebilirler.

Rüyada nehir içinde balık görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada nehirden balık tutmak sağlık ve şifa bulacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada nehirde balıklarla yüzmek kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada nehirde balık yakalamak ahiret hayatlarının da güzel olacağına, iş yeri sahibi olacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına inanılır.

Rüyada balıklarla dolu nehir görmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine işarettir.

Rüyada nehirden balık yakalamak hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, umutsuz olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına alamet eder.

Rüyada nehirde yüzen balıklar görmek atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehir balık görmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments