Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balıkların üstünde yürümek

Rüyada balıkların üstünde yürümek

Rüyada balıkların üstünde yürümek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine rivayet eder.

Rüyada balıkların üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Normalde ilgilendiğiniz alanların dışındaki aktiviteler size ilham verebilir.

Rüyada balıkların üstünde yürümek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada balık üstünde yürümek el üstünde tutulur hale geleceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayanın üstünde yürümek sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, bazı konularda önayak olunacağına işaret eder.

Rüyada camların üstünde yürümek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına delalet eder.

Rüyada toprak üstünde yürümek hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek ayak üstünde yürümek problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada suyun üstünden yürümek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, başarısının düşeceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada buz üstünde yürümek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments