Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık üstünde yürümek

Rüyada balık üstünde yürümek

Rüyada balık üstünde yürümek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, yeterli kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada balık üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Karşıt fikirlere sahip olsanız da, kendinizi tutmalısınız.

Rüyada balık üstünde yürümek keder yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada balıkların üstünde yürümek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, borçlarının artacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizin üstünde batmadan yürümek maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına inanılır.

Rüyada gölün üstünde yürümek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına alamet eder.

Rüyada deniz üstünde yürümek sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, iş hayatında rahat edileceğine işaret eder.

Rüyada elleri üstünde yürümek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada çatı üstünde yürümek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada toprağın üstünde yürümek iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments