Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağıt söylemek

Rüyada ağıt söylemek

Rüyada ağıt söylemek çok mutlu bir hayat yaşayacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, umutsuzluğa düşeceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağıt söylemek gördüyseniz:

  • Bazı konuları gereğinden fazla hafife alabilirsiniz.

Rüyada ağıt söylemek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, şansının geri döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağıt yakan birini görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ağıt yakan kadın görmek masrafların altında kalacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza delalettir.

Rüyada ağıt yakmak ağlamak kolay kolay pes etmeyeceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada ağıt yakmak yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, zararların üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağıt duymak kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, belalardan korunacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada ağıt yakıldığını duymak arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, ağlayacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada ağıt yaktığını görmek kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments