Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık üstünde görmek

Rüyada balık üstünde görmek

Rüyada balık üstünde görmek üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, maddi olarak zarar edeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, dayanışma içinde kalacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada balık üstünde gördüyseniz:

  • Şikayetçi olmanız durumunda işler kontrolden çıkabilir.

Rüyada denizin üstünde balık görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına delalettir.

Rüyada balık üstünde yürümek maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balık üstünde görmek mal ve varlık sahibi olacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine yorulur.

Rüyada balıkların üstünde yürümek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, yaşam standartlarının artacağına yorulur.

Rüyada deniz üstünde balık görmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, fesada ve haksızlığa karışacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına yorulur.

Rüyada masanın üstünde balık görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine tabir olunur.

Rüyada suyun üstünde balık görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada su üstünde balık görmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments