Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su üstünde balık görmek

Rüyada su üstünde balık görmek

Rüyada su üstünde balık görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, küskünlük yaşanacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada su üstünde balık gördüyseniz:

  • Artık çok da faydalı olmayan iş, ilişki, yöntem, eşya, alışkanlık v.b türünde şeyleri geride bırakmak gerekiyor olabilir.

Rüyada suyun üstünde balık görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada su üstünde balık görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada balıkların üstünde yürümek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine rivayet eder.

Rüyada denizin üstünde balık görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, düşmanların çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada balık üstünde yürümek bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine delalettir.

Rüyada balık üstünde görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada masanın üstünde balık görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına delalet eder.

Rüyada deniz üstünde balık görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments