Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun üstünde balık görmek

Rüyada suyun üstünde balık görmek

Rüyada suyun üstünde balık görmek esenlik içinde olacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine alamet eder.

Rüyada suyun üstünde balık gördüyseniz:

  • Uzun süredir beklettiğiniz bazı planlarınızı yürürlüğe koyabilir, isteklerinizi elde etmek için harakete geçebilirsiniz.

Rüyada suyun üstünde balık görmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına alamet etmektedir.

Rüyada su üstünde balık görmek dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, daima zinde ve genç kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada balık üstünde görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada deniz üstünde balık görmek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada balıkların üstünde yürümek ömrünün uzun olacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada masanın üstünde balık görmek zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına delalettir.

Rüyada denizin üstünde balık görmek alım gücünün zayıflamayacağına, iyi habere, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada balık üstünde yürümek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments