Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balıklı suya düşmek

Rüyada balıklı suya düşmek

Rüyada balıklı suya düşmek ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine rivayet eder.

Rüyada balıklı suya düşmek gördüyseniz:

  • Bazı kayıplarınız olabilir ya da bir şeylerden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada balık tutarken suya düşmek yeterli kimse haline geleceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balıklı suya düşmek kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına inanılır.

Rüyada balıkların içine düşmek sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada balık dolu havuza düşmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, pişman olacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada balıklı göle düşmek kindar olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağlı suya düşmek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine inanılır.

Rüyada tuzlu suya düşmek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine işaret eder.

Rüyada arabayla uçurumdan suya düşmek rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments