Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıcak hissetmek

Rüyada sıcak hissetmek

Rüyada sıcak hissetmek işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına işarettir.

Rüyada sıcak hissetmek gördüyseniz:

  • Standartlarınıza uymayan bir kişiye baskı uygulayabilirsiniz.

Rüyada sıcak hissetmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kıyametin koptuğunu hissetmek sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gül kokusu hissetmek her nimetin lezzetine varacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına işarettir.

Rüyada acı hissetmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, dertlerinin sonunun geleceğine yorulur.

Rüyada soğuk hissetmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada sevildiğini hissetmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada gibi hissetmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada düştüğünü hissetmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments